Meslek Tanıtım Günleri

Meslek tanıtımı günleri kapsamında okul idaresi ve rehberlik servisi işbirliği ile birlikte yapılan çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem AYDEMİR okulumuza davet edilmiş ve 4. Sınıf öğrencileri ile söyleşi yapılmıştır. Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem AYDEMİR öğrencileri savcılık mesleği hakkında bilgilendirmiş, eğitim-öğretimin meslek edinmedeki öneminin üzerinde durmuştur. Adaletin küçük yaştan başlanarak kişisel bir değer olarak kazanılmasını ve toplumun adalet yapısına bu şekilde herkesin destek olacağını ifade etmiştir. Başarının elde edilmesi için verimli ve düzenli çalışmanın önemi, seçilen hangi meslek olursa olsun en iyisi olmak için çabalamanın gereği üzerinde öğrencilere sorular yöneltmiş bu sayede verimli ve eğlenceli bir söyleşi olmuştur.

Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem Aydemir programın sonunda öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap vermiştir.

Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem AYDEMİR'e ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için Selçuk İlkokulu adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

27.04.2024 34

27-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-2024