İlimiz genelinde düzenlenen ilkokullar arasında “İstiklal Marşı’nı” Ezberden Güzel Okuma Yarışması’nda bölge okulları içerisinde okulumuz 4-A sınıfı öğrencisi Zeynep Azra ÖZKANLI gösterdiği performans ile 1. oldu.

SELÇUK İLKOKULU’NUN GURURLANDIRAN BAŞARISI

İstiklal Marşı’nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma günü etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmada, okulumuz 4-A sınıfı öğrencisi Zeynep Azra ÖZKANLI ve sınıf arkadaşları, sınıf öğretmenleri Selim DÖNMEZ öncülüğünde hazırladıkları Milli Mücadele Kahramanları koreografisi ile göz dolduran bir performans sergilediler. 20 Şubat tarihinde şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda 8 bölge okulunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada Selçuk İlkokulu performansı, jürinin ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayarak birinciliği göğüsledi. Yarışma sonunda haklı zaferin coşkusunu yaşayan Selçuk İlkokulu ailesini tebrik ederiz.

20.02.2024 95

21-02-202421-02-202420-02-2024