ANNELER GÜNÜNE ÖZEL YAŞ PASTA YARIŞMAMIZ

Değerli Selçuk İlkokulu Anneleri;

Okulumuzda anneler günü sosyal faaliyeti kapsamında, *10 Mayıs 2024* CUMA günü annelerimiz arasında "PASTA YARIŞMASI" yapılacaktır. Yarışmaya katılan pastalardan ilk 3'e giren pasta jüri marifetiyle seçilecek ve sahiplerine sürpriz ödüller verilecektir. Okulumuza ulaşan tüm pastala yarışmadan sonra kermes yoluyla öğrencilerimize satışı yapılacak ve okul aile birliğimize gelir sağlaması amaçlanmıştır (yarışmaya katılmadan okul aile birliğine katkı sağlaması amacıyla pasta alıp göndermek isteyen velilerimizin de pastası kabul edilecektir).

Yarışmaya katılmak isteyen velilerimiz pastaların yapımı ve  değerlendirilmesi aşağıda yer alan "Pasta Yarışması" şartnamesinden ulaşabilirler. Hazır alınan pastalar yarışmada değerlendirmeye alınmayacaktır. Annelerimiz ve okulumuz adına bu anlamlı günde yapılacak yarışmaya katılımlarınızı bekliyoruz.

03.05.2024 535

03-05-2024